aj aj aaaajee!

då har läpparna fått sig en omgång igen. Jag älskar dom just nu, dom är perfekt precis som jag vill ha dem. Det som gör mig ledsen är att om några timmar när bedövningen gått ner kommer de inte vara mycket kvar igen :/ (som förra gången) . surt!

Igår när jag stängt igen kiosken mötte jag Soner hemma, Vi hade ingenting alls att göra (det finns aldrig aldrig någonting bra på tv heller längre tycker jag). Vi hade så tråkigt så det var inte sant, trötta var vi med. Soner: "Jag ahr aldrig haft så här tråkigt någonsinn" och det stämde nog ganska bra. När klockan var 22 satte jag igång med att måla om köket, alla skåp och luckor plockades ner och målades om till vita, från fula-blåa.
Efter att har lega' o sovit  och andats in den starka färglukten i 9 timmar vaknade jag och var så snurrig i huvudet att jag kände mig drågad (inte för att jag drogat ner mig någon gång men kan tänka mig att det kändes så där haha) tog lite tid att fatta vart jag var och varför jag skulle vakna så tidigt. Då slog nervositeten in istället och det blev bara värre och vårre. När jag satt i klinikens vänte rum så var nervositets-spyorna nära.
Det gjorde ooont! Fick bedövning men samma som förra gången så fungerade inte bedövningen så jätte bra på mig, och speciellt inte i mitten på läppen. Hade lust att slå till henne i annsiktet så ont det gjorde hahaha. När det väl var klart var det bara att åka till kiosken. Kostade ingenting den här gången heller.

jag; soner, tog du någon bild när jag låg där? haha
Soner: jaaa masor!
jag: gjorde du?! ;D vad  bra

Jag: soner vart fan är bilderna?
Soner: där i mappen..kanske,,
Jag: men idiot du tröck ju inte på "spara" puckooo!!

Kunde inte bestämma mig för villken bild ja skulle använda så varsegod, allihopa.

 
blod, smärta och tårar i ögonen.Fixade "putet" lite också..


älskar föressten dom här gamla tröjorna från Gina tricot. 
Har svart, brun & vit - en favorit


Kommentarer
Janina

ååh sexigt =) .. Då är det bara tatoo å naglarna kvar då ;)

2009-08-04 16:03:20

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

RSS 2.0