Första december

åH fyfan det är så kallt att jag inte vet vart jag ska ta vägen..!! Full rusch nu så jag måste sitta här nere i kassan och frysa så läpparna är blå. När det bli lugnare ska jag ta mitt pick och pack upp mot spelhörnan där det är lite varmare..

Idag har vi haft marily Monroe sminkning i skolan, var helt svimfärdig och hade en ordeeentlig huvudvärk så jag trodde jag skulle svimma. Gick inte bra alls..
I morgon kommer Yasmine :) wei, då är det sotning på schemat, blir kul! 

I morgon har vi även praktik nästan direkt efter vi slutat klockan 14, ska vara i makeupstudion och sminka lite äldra kvinnor.. Ska blir med i nå lokaltidning. Ska hinna sminka och bodymejka på 30 min.  "inte en minut längre!" paniken bryter sig in..
Blir kul! men drygt, ska jobba till 21 direkt efter..

Nästa vecka bröjar de bli seriöst, allt vi gör kommer bedömmas. Hygien, teknik, ordning, hur vi tar in oss och förbättrara saker, alla sminkningar osv..

HEJHEJ!


Kommentarer
Ronja

JAG tycker att du är duktig i alla fall! Och min självkänsla växer några centimeter när Therese säger att makeupen har "lyft" modellen och att jag är jättefin! Och KÄNNER mig jättefin när jag går därifrån! =D Har du inte tänkt på skillnaden på leendet när jag kommer dit, mot när jag går därifrån? Jag riktigt STRÅLAR! Din makeup (den du gjorde på mig alltså) kommer få äran att vara på framsidan av min kalender! =D


Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

RSS 2.0