Gröna Lund ledig dag #2

På onsdagen hämtade vi upp Ender och Yasmine 08.00 och vidare mot stockholm. Vädret var super och med hyrbilen från bilmetro kändes det super. En hamburgare, tre timmars resa och 1,5 timmes letande efter parkering så ställde vi oss äntligen i kön in till grönan. Det var smoooockfullt med folk, ni vet som på Rättviks marknad typ när man knappt kan gå en meter.. Så var det! Och att hinna åka alla karuseller var det inte att tala om. Det tog typ 45 minuter in till de populäraste karusellerna och vi startade med Vilda musen min favorit. och slutade dagen med den stora berg och dalbarnan. Det var kul! förutom all väntan i de jävla köerna.

Sen var det dags att hitta ut från stockholm också.. lite enklare var det faktist. Men sen att hitta nå matställe på vägen hem som inte var mc donalds eller max var svårare. Vi hittade på en Thai restaurang i en öde stad som vi beställde mat hos. Eftersom de kostade 50 kr extra per person att 'ta där så tänkte vi "ääh vi letar efter nå bord som vi sätter oss poch äter vid på vägen" 25 minuter senare hade vi hittat ett bord, men thaien inne på restaurangen kunde inte räkna till fyra så vi fick bara tre bestick. Jag fick äta som i kina ungefär.

    


och jag vann på det dääär! hahaaha, man ska rulla upp en liten boll och träffa hålen med olika poäng, ju fler poäng man får desto snabbare rör sig hästarna frammåt. Jag kikade upp lite ibland och såg att jag nummer 3 låg två hela vägen..

Jag: faaan va nära jag var!
Hon: Och vinnaren äääär häst nummer 3!!
jag: VAA? jag vann! hahaha jag vaaaann! 
Jag: ( sitter och väntar på pris )
Hon: nästaaa!
Jag: men fy va snålt, jag vannmen jag får inge pris! haha

 det är mina 41,7 sekunder som står där.  Man skulle få under 25 sek för att få pris. det var snålt, jag vann med 41 , hur ska man hinna få under 25 sekunder? haha. Och det var inge småbarn jag spelade mot heller, det var ett gäng fullvuxna män, så de så!  (soner kom 4:a :P) Men han vann faktist en ful nalle som hånskrattar till mig

THATS IT

Furuvik ledig dag #1

Nu är vi tillbaka i arbetet igen, vi har fått vara lediga i 2,5 dagar då Maria har jobbat :)

I tisdags hade vi ingen aning om vad vi sulle hitta på, men det blev Furuvik... ? haha, För mig som  älskar djur så var det väl kul. Soner gick efter mig som en hund i koppel ungefär ;) haha, nej jag tror att han hade ganska kul han med.

Sen slappade vi och la oss tidigt på kvällen för att vara pigga inför GRÖNA LUND!

Jag: Soner! Ska vi gå in till getterna?
Soner: jaa varför inte?
jag: .. jag är rädd för dom stora, jag blev stångad när jag var liten!
Soner: hahahaha jaha!
Jag: men eftersom de låter alla småbarn vara inne här så kan de ju inte vara farliga och stångas?
soner: nej precis..
Jag: jag tänker då inte gå i närhaten av de stora iaf, dom små är snälla.
2 minuter senare..
jag: AAh hjälp aj Soner.. HAHA AAAJ SONER HJÄLP!
Då stångar den lilla "söta" geten mig på benet flera ggr och tog verkligen fart också.. HAHAHA
Jag: nej nu går vi ut härifrån, dom gillar inte mig!Varning; här inne finns det ormar.
Soner: nej helen det ligger säkert oroar där inne.
Jag: men dom varnar bara ifall någon är rädd och inte vill se.  Dom kan ju inte ha lösa ormar! HAHA
Soner: .. Nee precis!
Jag: Soner AKTA ormen!
Soner:  !!! va?
jag: skoja! HAHAH
Längre in ser vi en orm som ligger löst ute i rummet.
Jag: ..!!
Soner: .....!!
Hon som jobbar där: ingen fara,  dom åt i går.. hehe
Jag: dom kanske är hungriga idag också?

Jag: jag vågar itne gå förbi! hahaha
Hon som jobbar där: Det finns 15 till här inne.. en hänger precis ovanför erat huvud! :)
Vi: .........!!!
Soner: Vi går nu!
Det var en kul dag, och jag blev kär i en liten apa som jag ville ta med hem.

   


Thaaats it

Mineraler

Mineraler hit och mineraler dit. Och i går ramlade de ner i min brevlåda.
Blev inte en så speciellt lugn dag i går som jag hade hoppats på, blev lite handling, matlagning, diskning, städning och sen fick jag mysa ifred frammför tv;n, Antingen är det ingenting eller allt sammtidigt. Fick även min order från Tikeis mineralsmink och jag fick lov att testa de med en gång, (har alltid trott att mineralsmink inte kan täcka någonting eftersom det bara är puder, puder och bara puder) Men jag blev definitivt glatt överasskad. Det var super bra! Blev jätte fint, ser naturligt ut, går knappt att få de dåligt och fläckigt. Känns luftigt (som om man inte har någonting på sig) och det stora plusset är ju att det är bra för huden. Den luftas igenom som den inte gör med feta foundations med oljor i. Dessutom kan man ha det här i solen också. Är solskyddsfaktor 12 i mineralerna. SUPER! jag är iaf jätte nöjd och kommer definitivt inte sluta.

Köpte;
Primer, Foundation N2, Bronzer, Mineral veil, borstar och massa provburkar på olika foundations färger, consealer, rouge osv.

  


Huden ser nästan lite retuscherad ut , men det är den inte! :)


RSS 2.0