Hakons bar

Tvo vecxkor kvart i thailand. Har slutat med solskyddsfaktor 20 och overgott till tanning oil so nu borjar fergen komma lite iaf, haha.. Har lite brottom.. men som ni ser.. vi har varit till hokans bar. haha, han personligen var inte der men han som en plastdocka fanns det att titta po om man ville det..

Vi var her under Vatten festivalen den 13|4 .. man kunde knappt go ut utan att bli drenkt!! det var som ett stort jekla vatten krig.. Men det var kul..

PUSS

    


Hott in here

tenkte bjjuda po nogra bilder fron thailand i den doligt uppdaterade bloggen.
Har varit p[ thai massage i dag.. det gjorde ont.. haha
Ska forsooka att sola lite, har inte blivit ett dugg brun och en hel vecka har gott.. Vi brende oss som sagt redan forsta dagen haha.. Nu flagnar vi boda tvo..


vorat hotell


In Thailand

haha, vi er framme! det er sjuuukt varmt.. Smorjer in mig som en tok med solskyddsfaktor 25 men brenner mig endo. Helt rod. MOste skynda.. skriver en annan dag :)

fortfarande vaken!

2,5 timme kvar tills brorsan kommer och hämtar oss, jag har varit vaken hela natten.. Soner somnade vid 2..Iaf, känner mig sjukt trött, vilket är meningen!

Har med mig lilla datorn på tåget, ska kika "håkans bar" och svenska "hollywood fruar"... Sen är vi nog framme på Arlanda. Där ska vi vandra runt i yttligare fem timmar tills planet far iväg vid 15. Vet inte hur jag ska hålla ögonen öppna tills jag satt mig på flyget.. Är ju ändå typ 11 timmar kvar..

Fick föressten mera bilder från en fotografering som ja va med och sminkade till förut.
Modell: Lina Kollman
Fotograf: www.westlundsfoto.se
Makeup: Jag

För mycket i väskan

Jäklar, det är inte lätt att packa lätt. Jag som har dragit ner på allt och jag tycker att jag knappt inte har någontinng med mej.. Men joo! 17 kg är väskan uppe i nu!

Nu sitter jag och Soner och kollar tv innan vi ska dra igång igen. Jag har massor kvar att göra, men jag ska ju iaf inte sova i natt! Jag ska hålla mig vaken hela natten. För då.. då kommer jag vara så trött så jag dör när jag sätter mig på flyget och kommer inte kunna hålla ögonen öppna hur rädd jag än är.. det är min plan de!

Vi ses om en månad! Ska försöka blogga nån gång då och då också! :D

Backstage

Som sagt i går var det fotografering för www.annaberg.se hemsida, Började med att sminka Karolina vid 15, och kvällen slutade vid 00.30. Något slut efter de..

Idag har ja även varit på möte hemma hos Emelie om en annan plåtning, fick kika på gårdagens bilder och det blev måånga bra.. Vissa riktigt bra!! älskar dom.

Nu är klockan mycket igen... Ska sova, för i morgon är de näst sista jobb dagen innan vi drar! Nedräkningen har börjaat!   .. måste packa... vad packar man för en thailandresa om man ska vara borta i en månad? jaghar ingen aning ja..Jag gör inbakade flätor på cissi, hon ser glad ut. Men det är hon inte! haha


några av tjejerna, bara jag och anna som fattas.


Smycken, pizza och snack.

Hur hinner man

Snart åker vi! just nu känns det inte riktigt 100%.. Har längtat sjuuuukt mycket, tills nu.. är så mycket vi måste fixa innan och räkningar från kiosken fortsätter att strömma in. Vad händer med dom som kommer när vi är borta? .. och min avbetalning från massa Ikea skit m.m. Känns som vi åker mitt uppe i allt och bara låter allt som måste fixas NU vänta..

Torsdag: jobba 11-14, betala räkningar, packa till fotograeringen, PLANERA fotograferingen,  börja sminka 15.30, fotografering - hela kvällen.
Fredag: jobba,  snabbpaus för möte, jobba igen till 22
Lördag: jobba 11-23
Söndag: jobba, klippa Niklas, fixa resväska, tvätta...
Måndag: Packa, städa, klippa Soner, fixa i nytt hår på mig, bleka och klippa...
Tisdag: Ta tåget till Arlanda och vidare mot Thailand!

Vaccination hann vi inte med heller..


RSS 2.0