Recension - Lumene Vitamin C+

        
Dags för en ny recension, som ni kanske såg fick jag hem ett test från www.goodiebag.nu men, jag har faktist testat den här krämen förut! ...och vet att den bara blir bättre med tiden när man använt den ett tag.

Så! Jag bröjar med att säga att jag gillar den skarpt! ..och rekomenderar den absolut!
Det är en lystergivande dagkräm som passar de med Normal till torr hy. (De som har torr hy bör kompletera med en fetare kräm under natten). tex lumenes nattkräm.

Den här krämen luktar otroligt fräscht och jag har setat och luktat på den meddans jag skrivit allt det här.. haha. Den sjunker in snabt i huden och man får inte ett flott face. Man känner sig helt enkelt super fräsch när man applicerat den i annsiktet. Den återfuktar och man känner att huden får ny energi. Men som sagt om du har jätte torr hy bör du nog gå på en fetare kräm, men har du blandhy normal till torr så funkar den super om du använder en fetare kräm på natten :)

Finns på bland annat: apoteket & åhlens... Tror att den kostar ca 150kr

Den får 5 av 5 av mig faktist ♥

Så här har Lumene själv skrivit om krämen:
Fröolja från nordiska hjortron förstärker huden och skyddar den mot både yttre och inre stressfaktorer. Hjortronnektarns detoxegenskaper bidrar till att göra huden fräschare och ge den mer lyster. Innehåller över 80% naturliga ingredienser. Parabenfria. Vitamin C+ cremer innehåller endast färgämne från hjortron.

Kommentarer
Kashaya

Gillar också den där.=) Grymt snyggt linne/klänning du har på din profilbild, älskar mönstret.

2010-10-13 19:58:55
http://kashaysblogg.blogspot.com
sofia

men jag tänkte, om man använder den här, kladdar man på den efter man har tvättat och smörjt in sig med det vanliga man alltid använder då eller? :D

2010-10-13 21:06:48
http://fiiiyah.blogg.se/
Ninni

Jag gillar verkligen Lumenes hudvård, de har bra grejor som doftar gott.

2010-10-13 21:41:50
http://colourbyninni.blogspot.com

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

RSS 2.0