Clinique Ögonkräm - All about eyes

Köpt en ny ögonkräm! :) Använt den i ca en vecka, hittils är jag nöjd. Men jag kan skriva mer om 1,5 månad då man kan se om den hjälpt till med något (tagit före bilder) ett minus med den är att jag råkade ta den som är "rich" alltså fetare, och mer effektiv.

Någon som testat denna?

Fyllig ögonkräm som tar bort mörkar ringar under ögonen, skuggor, svullnader och fina linjer - både snabb och långvarig effekt. Minskar svullnader och lugnar med botaniska ingredienser. Stimulerar det naturliga kollagenet i huden. Stärker hudens fuktighetsbarriär mot vanliga irritanter. Oftalmologiskt testad.

335kr/ www.kicks.se


Kommentarer
Helena ;)

jag undrar om du känner till någon bra produkt som kan täcka över finnar !? btw cool blogg ^^

2011-07-10 21:08:38
Glitter Sisters

Jag har använt den vanliga men kunde liksom inte se någon skillnad. Visst är den bra som en vanlig ögonkräm men den gjorde inte något åt mina mörka ringar. Min recension kan du läsa här: http://www.glittersisters.com/2011/03/recension-clinique-all-about-eyes.html

2011-07-10 22:28:30
http://www.glittersisters.com/
Marielle.

Jag har använt den i några veckor, och tycker att den är skitbra. Mina mörka ringar är typ helt borta, och man känner sig sjukt len och fräsch när man använt den.

2011-07-11 21:51:33
http://sofiemarielle.blogg.se/
Annika

Jag har haft den som inte är "rich". Skulle nog haft rich istället. Gillade det mesta men mina mörka ringar rådde den inte på..

2011-07-11 21:52:23
http://blushrush.blogg.se/
Sara

Heej, jag har andvänt den ett bra tag och tycker den är jätte bra, jag har dock inte andvänt "rich" men den vanliga all about eyes känns jätte bra runt ögonen och känns lugnande och fräsch.

Du gör ju väldigt mycket fina sminkningar och använder även lösögonfransar har jag sett, men sulle inte du kunna visa i bloggen hur du sätter dit dem. jag har försökt själv och inte riktigt lyckats..

Kram Sara :D

2011-07-18 21:39:28
http://dulcie.blogg.se/
Victoria

Åh, ja håller med Sara, det skulle vara super, har också försökt men det är så pillrigt och knepigt!

Älskar dina sminkningar, dom är superfina! :) kram! <3


Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

RSS 2.0