ANGÅENDE MINA TÄVLINGA

Tänkte bara skriva ett inlägg angående mina tävlingar jag har, har fått kommentarer från mina läsare om att en annan skönhetsblogg skrivit ett inlägg om detta, sökte runt lite och hittade boggen..

Först måste jag säga, att ideen kom från ett företag som jag fick en del av sakerna i från. Och jag har även fått ungefär samma ideé från en läsare som var trött på att alltid länka i sin blogg, alltid twittra om det och skriva om det på facebook. Många, många har sagt att det är bra  och lätta tävlingsregler, endast ca 2-3 har sagt att det inte är speciellt bra, jag önskar att det var fler som sa vad de i så fall tycker!! (eftersom de verkar vara fler än 2-3 som inte tycker det.) Eftersom att majoriteten sa att det var bra så fattade jag väl det inte helt enkelt. Och när jag väl fått de här kommentarerna så har de varit riktigt elaka istället, och då är det klart att man blir arg, irriterad tillbaka?! och bara sket i dem.

Har läst kommentarerna på denna skönhetbloggens sida, och jag förstår er. Men ni behöver inte hacka ner på mej och mitt utseende bara för ni inte gillar mina tävlingr?! Eller?
Tycker också att det är fel av er som skriver hur dålig jag är på den bloggen, ändå är med och tävlar? hm.. DET gör mig faktist ledsen..

För det andra, så tänkte jag aldrg riktigt på det som spam. Självklart är det spam! Får själv 100 liknande kommentarer på bloggen varje dag, men inte brytt mej om dem.
Jag tänkte bara tävla ut dessa saker till mina läsare, och självklart (som ALLA andra bloggar som har tävlingar så vill de ha fler läsare) och tänkte, ja de kanske är en bra ide att göra så? Jag är själv aldrig med i tävlingar där man måste länka på bloggen, facebook och twitter.. Detta kanske är en enklare metod? Enklare, men tydligen inte bättre.

Så nu avslutar jag tävlingen (eller ändrar tävlingsreglerna), tar bort dem och inget mer med det :)

Kommentarer
Blowfish

Jag vill bara säga att jag älskar fortfarande din blogg och dina sminkningar!

2011-10-02 09:27:59
http://blowfish88.blogg.se/
Catwalkqueen

Det är så tråkigt när folk ska vara otrevliga =( Jag förstår verkligen inte vitsen med det, var snäll - skit annars i att kommentera ^^,

Du har i alla fall en grym blogg - and I love it! Eloge till dig!

2011-10-02 09:45:47
http://catwalkqueen.blogg.se/
Carros Beauty

Men lyssna inte på idioterna, stå upp för dig själv.

Du gör ett toppenjobb!

2011-10-02 09:47:13
http://carrosbeauty.blogg.se/
Michaela

Hej,

Jag tycker rent generellt att många bloggare lägger upp för omständiga tävlingsregler... det borde räcka med typ: "Kopiera denna bilden/texten/länken och publicera i dina blogg, skriv en kommentar på detta inlägg med länk till din blogg och en liten motivering varför just du ska vinna"... Svårare än så tycker inte jag att det borde vara... ;)Jag tycker inte att du ska sluta med dina tävlingar, även om jag aldrig vinner något så är det en trevlig spänning i vardagen!Ta ingen skit!/Michaela

Tova

Tycker det är en bra ide att marknadsföra sig, men det har blivit svårt i slutet och hitta blogga man kan föra fram det i :p

2011-10-02 09:50:42
Anna l

Åh va trist, gillade dina tävlingar och vadå att man vill göra reklam för sin blogg är väl inte så jäkla konstigt. Men som vanligt stack den svenska avundsjukan fram.

Blowfish

Sv: Jag är inte med och tävlar så tänkte att min åsikt inte spelar roll. Förlåt mig för det. Och låt inte detta dra ner dig, du är ju fortfarande sjukt duktig. Faktiskt pga dig jag vill gå make up artist utbildning :)

2011-10-02 10:16:40
http://blowfish88.blogg.se/
Therese

Åh, jag tyckte tävlingarna var jättekul och priserna jättebra. Så himla trist när några få personer ska förstöra genom att vara så negativa mot allt och alla.. Din blogg är bäst och du är så sjukt fiin, inside and out! KRAM

2011-10-02 10:20:23
http://asmileonmylips.blogg.se/
Lisa Aruhsell

Helen. Jag har inte hackat på ditt utseende! Jag tycker att du är grymt vacker - speciellt älskar jag dina ögon - och att säga annat vore lite högstadiet. Nej, jag tycker inte nakna läppstift är snygga. Jag tycker att det ser ut som foundation och att det tar bort läpparna, jag menar, jag äääälskar när du har rött på dem istället! Jag ber om ursäkt om du tog det fel, det var inte menat så.Kom igen för tusan - du gör ett bra jobb, ta inte åt dig av folks skitsnack. D flesta som kommenterat är riktigt stora bloggare och jag förstår att de får många kommentarer - det var ju anledningen till att jag ogillade tävlingsreglerna.De får förmodligen de flesta av "dina" "tävlingskommeltarer".Andas, sträck på halsen och skaka av dig det. Det skulle jag ha gjort!

2011-10-02 10:25:47
http://841023.se/blogg
Emma

Jag gillar din blogg och dina sminkningar. Har själv blivit mer intresserad av smink tack vare dig. En mycket bra blogg och jag tycker inte att du ska sluta med dina tävlingar. Trots att jag faktiskt aldrig deltar. Har ingen egen blogg jag skriver i vilket oftast gör det omöjligt för mig att delta i dom flesta tävlingar.

2011-10-02 10:31:21
camilla

Sluta inte med dina tävlingar, du har ju bra tävlingar + regler. De som hackar på utseendet är garranterat bara avundsjuk på dig.

skit i dom och kör ditt race

2011-10-02 10:37:20
http://gargnesarn.blogg.se/
maria

Vad trist att folk beteer sig.

vill man vara med i en tävling ska man köra på dens regler.

om man inte gillar upplägget på tävlingen är det väl bara att inte medverka eller?!men du för övrigt.

du ÄR en sjukt vacker kvinna, du har ett speciellt utseende i positiv bemärkelse!

vet att man blir sårad men en sak är säker och det är att du är grymt vacker!

2011-10-02 10:38:35
http://crazyminds.blogg.se/
shabnam

va nej? jag älskade dina tävlingar, jag har kommenterat till alla bloggar i typ hela Sverige, skit i dom som inte gillar tävligen, det är deras problem! men snälla lägg inte ner dom, då har ju dom som verkligen har velat vunnit (tex jag) gjort allt i onödan... för jag la faktiskt ner jätte mkt tid på vissa tävlingar som jag verkligen ville vinna i.. snälla lägg inte ner dom<3

kram på dig fina Hiilen

2011-10-02 10:50:08
Hanna

Jag har faktiskt aldrig varit med o tävlat här på din blogg, för att jag tyckte reglerna var lite krångliga. Men jag kanske inte läste ordentligt, eller så orkade jag inte bry mig.Hur som helst är din blogg grym. Skit i alla elaka kommentarer. Man kan inte vara alla till lags. Fortsätt som du gör, fortsätt inspirera mig och många andra till roliga och vackra sminkningar :) Kram

2011-10-02 10:55:22
Rebecka

men nej :( såg verkligen fram emot att se vem som skulle vinna.. tycker att du borde ha kvar dom! om dom inte gillar din blogg eller det du göra så får dom väl skylla sig själva att dom inte har något bättre för sig än att hacka på andra!

2011-10-02 11:17:42
http://powderpink.webblogg.se/
alice

snälla avsluta inte tävlingen och byt inte ut tävlingsreglerna för det är många som inte har bloggar som inte kan vara med och tävla och alla borde ju få chansen kram kram !;)

2011-10-02 11:59:46
Susanna

Tycker inte alls du ska ta åt dig av deras elaka kommentarer, dom är bara avundsjuka på att du är så duktig och vacker. Tycker du ska ta bort dom från tävlingarna. Jag tycker tävlingarna är helt fantastiska och du är så generös som vill ge oss trogna läsare detta.

Det kommer alltid finnas folk som vill en illa men du ska veta att vi är många som följer dig dagligen och älskar allt du gör!!

2011-10-02 12:11:51
http://tegnevallgoldkuhl.com
evelina

lyssna inte på dom, visa att du är bättre! precis det du är..

jag tycker det är bra som du har nu och att du ska fortsätta

ha så, du bestämmer själv vad som känns bäst! :)

Dejana, Beautyfreaks.

Blir sjukt ledsen och irriterad av sånt här. Att folk ska klanka ner på en när man försöker göra någonting bra. All cred till dig!

2011-10-02 13:20:23
http://beautyfreaks.blogg.se/
Emblem

Jag tyckte det var en väldigt bra tävlingsidé Helen! Lyssna inte på idioterna som klagar. Det är väl ett jättebra sätt att sprida vidare tipsen om en tävling? De som inte vill vara med behöver inte, och de som inte vill ha "spam" eller reklam i sin blogg får ju helt enkelt skriva det ovanför kommentarsrutan så att de som sprider din tävling vidare får lyssna till det och välja bort denna personen.

Jag tycker tävlingsreglerna är jättebra!

2011-10-02 13:45:12
http://emblems.blogg.se/
elina

Neej vänta nu? Är alla tävlingar du har lagt upp avslutade nu? Jag hade tänkt vara med och tävla, men har skjutit upp det. Är det för sent nu? :(Förresten tycker jag din blogg är underbar! Bry dig inte om alla elakingar på internet, de är säkert losers hela högen :)

2011-10-02 13:45:41
http://sscarecrow.blogg.se/
Anna

Jag har inte varit med i några av dina tävlingar, men det har inte berott på dina regler utan att grejerna du lottat ut sedan jag började läsa din blogg (har inte varit speciellt länge) inte varit någonting för mig.Men att folk ska vara så omogna och tracka ner på dig som person bara för att de inte gillar dina tävlingsregler är helt sjukt... har inte läst kommentarerna här men jag säger väl som många andra sagt - du är en jättevacker tjej och är skitduktig på det du gör, hade jag ens kunna sminka mig hälften så bra som du hade jag varit överlycklig! Trots att jag bara läst din blogg i typ... 1-2 månader, så är du nog min största förebild när det gäller sminkningar. :)

2011-10-02 14:03:30
http://akjensdottir.blogg.se/
Johanna

Som så många andra sagt, STRUNTA I SÅNNA DÄR IDIOTER!! Jag absolut älskar din blogg, du sminkar otroligt fint och ger mig massor med inspiration. Och du är skitsnygg!

2011-10-02 14:34:00
amandamagnum

Jag tycker inte alls att du ska ta bort tävlingarna, skit i vad dom tycker, om dom inte gillar det så behöver dom inte vara med!! Du får göra precis som du vill utan att dom ska klanka ner på dig! Och det har dom ingen anledning till ens för du är GRYM!! :) <3

2011-10-02 15:51:26
http://amandasbeauty.blogg.se/
cicci

hej helen ! jag vill först säga att jag älskar din blogg, men jag har inte varit med och tävlat, trots de underbara vinsterna, för jag tycker inte om att man ska kommentera andras bloggar och skicka någon slags reklam. det är många som gillar idén och det är superkul, det passar bara inte mig helt enkelt. men det finns ingen som helst anledning att komma med påhopp om man inte gillar reglerna. att vara med i tävlingen och sen skriva i någon annan blogg hur dåligt man tycker om reglerna (eller dig) är så fruktansvärt falskt så det finns inte ord. jag hoppas du inte tar åt dig av sådana människor, utan kör på din grej ändå. att avsluta tävlingen för en sån grej är att göra så dom "vinner" på något sätt. uppenbarligen finns det dom som gillar tävlingsreglerna och då kan ju dom delta. :) vi andra kan ju bara ignorera det. kram på dig tjejen !

2011-10-02 16:23:48
http://ciccidahlgren.blogg.se/
Sofia

Strunta i dom! Din blogg är grymt bra och jag älskar att läsa den. Och att dom har hackat på ditt utseende är bara på grund utav avundsjuka. Nu ska jag bannimig köpa hem lite smink från tikei.se eftersom du la ner din tävling :(

2011-10-02 16:37:11
http://erixonsofia.blogg.se/
CISSI

Det är så jävla sjukt onödigt med denna avundsjuka hela tiden. Klart att de vill försöka få ner dig från toppen och försöka komma upp själva, för att de VET att du är så himla duktig på det du gör! Där kryper avundsjukan fram. Men det roliga är att dom kommer aldrig komma dit. J*vla idioter... Du är ju så himla fin! Perfekt ansikte om du frågar mig. Kramis

2011-10-02 18:13:01
http://cgabrielsson.blogg.se/
Hanna

Men du är ju så underbart vacker! =)

my beauty secrets

men åh så larvigt, blir så arg ! Självklart så vill man ju på något sätt sprida sin tävling och blogg, så att de syns i andras bloggar. är så less på alla tävlingar där man måste skriva ett eget inlägg i sin blogg för att få vaar med, så jag tyckte dessa regler var toppen !skit i alla idioter som skriver, du är hur vacker som helst och dom äör bara avunsjuka !!!

2011-10-02 19:22:57
http://mybeautysecrets.blogg.se/
Madde

ÄLskar din blogg! Vid datorn så är det så lätt att skriva elaka saker om andra människor :/

2011-10-02 20:04:51
http://holmqviststuteri.blogg.se/
anne

Jag älskar din blogg och dessa tävlingar var roliga tycker jag! Förstår inte att folk ska vara elaka hela tiden.

2011-10-02 20:27:43
http://enna.blogg.se/
linda

Jag tycker du är otroligt duktig på det du gör och skit i vad andra tycker! Om de inte vill ha kommentarer om din tävling får de helt enkelt skriva att de inte vill det, låt inte det påverka din tävling!

Jag tycker att du ska fortsätta tävlingen som du hade tänkt, välj ut dina vinnare och avsluta hela grejen :)

2011-10-02 21:18:55
Viktoria

Tycker du har en bra blogg!!!! Inspirerar i alla fall mig och har lärt mig mycket tack vare dig:)

2011-10-02 21:48:06
Jennie S

Vad tråkigt att det finns folk som är elaka! Din blogg är GRYM, älskar dina sminkningar & du fin som du är!! Kram

2011-10-02 22:05:58
jennifer

om man inte gillar tävlingsreglerna eller så så är det väl bara o strunta i o va med. & gillar man inte såna kommentarer så är det ju bara o ta bort dom, tar inte alls lång tid. jag tycker absolut du ska ha kvar tävlingarna, många har ju redan deltagit o om de inte tyckte att konceptet var bra hade dom ju inte gjort det? låt inte någon trycka ner dig, du är grym! kram!

2011-10-02 22:14:31
http://partietraumatic.blogg.se/
Sara

Kom ihåg: when someone tries to break you down, it's because you're above them :)

2011-10-02 22:31:34
Maria

det luktar avvundsjuka.. kör ditt race , du är fantastiskt duktig !!!! och det är det dom känner. synd nog , att vuxenmobbing ska finnas. säga vad man tycker om saker och ting. till personer , men snacka bakom ryggen är fan jävligt B.. keep the good work up :)

2011-10-02 22:55:31
Starfucked

Jag tycker din blogg är sjukt bra! :) och jag skulle också säga att de bara är avundsjuka ._. det finns så mycket idioter.

Sedan är du otroligt vacker! :)

2011-10-02 23:16:02
http://starfucked.webblogg.se/
Alex

Men om man redan tävlat på det sättet du pratade om innan då? Har lagt ut så mycket tid på att sprida din blogg och tävlingarna.. Trist att behöva göra om det..Kram.

2011-10-03 06:41:34
Emelie Langer

Helen lyssna inte på dom elaka kommentarerna, dom är bara avundsjuka! Du är bäst Helen!

Fortsätt med det du gör, du är superfin! En superhärlig människa!

Styrkekramar Emelie från dream team :)

2011-10-03 08:35:22
http://elanger.se
Jenny

Jag tycker att tävlingsreglerna var lite för omständliga för att jag skulle orka vara med, jag kan förstår att vissa bloggare blev irriterade när de blev "spammade" men länkarna. MEN jag tycker dock inte det är OK att hänga ut dig på det sättet de gjorde och tracka ner på dig för det. Du har fortfarande en asbra blogg och tycker dina sminkningar är snyggare än någon annans!!

2011-10-03 09:44:28
Tommy

Måste hålla med om att det är riktigt dåligt (och konstigt!) av folk att snacka skit om dig/din blogg och sedan ändå vara med i dina tävlingar. Hur tänker de?

Att de ens har mage att göra så. Gullig moral de måste ha... Hoppas ingen av dem vinner ;)

2011-10-03 11:17:40
Lina

Nä nu jädrar!! Nu blir jag trött och arg! Detta är den enda bloggen som jag följer slaviskt, inte bara scrollar igenom bilder utan för att lära mig.Du är bäst, och så oooooooootroligt vacker. Och ditt sätt att visa hur man gör passar perfekt för en amatör wanna-be som jag. Snälla du, ta inte åt dig. Du är bättre än dom andra för att du är så unik.

2011-10-03 11:28:22
Anna

Fast, det handlar nog inte alls om AVUNDSJUKA från dem som klagat på dessa tävlingar. De är ju de stora bloggarna som klagar för att de får sina bloggar sönder-spammade med reklam för dina tävlingar från de som är med och deltar, klart att det blir jobbigt för personer som försöker driva en blogg och ha en "seriös diskussion" om skönhet och bara får en massa spam hela tiden om samma sak. De har ju inte klagat på varken dig eller din blogg i övrigt, vad jag sett har de tvärtemot skrivit att de tycker att detta är tråkigt då du är väldigt duktig på smink! De kritiserar att du uppmuntrar spam, inte DIG. Tråkigt att du skulle uppfatta det så, för så är det verkligen inte!

2011-10-03 11:43:32
http://annasbazaar.se
Anonym

Varför tog du bort Puritys kommentar?

2011-10-03 20:21:17
emma

Jag tycker att du hade många bra priser, men för min del var det lite för omständiga regler. Det kan inte vara så roligt heller för andra bloggar att få en massa spamkommentarer heller, så därför var inte jag med och tävlade.

2011-10-03 21:21:43
Ida [ f l a v o u r e d . s e ]

Nej! Klart att du inte ska lägga ner med dina tävlingar. Ta inte åt dig! Jag vet att det är svårt. Jag älskar din blogg! :). Vem är denna bloggare som skrivit skit om dig egentligen? :/

2011-10-03 22:23:56
http://FLAVOURED.se
Kaleido

SÅ tråkigt och omoget att folk ska hålla på sig. Om man måste kritisera så kan man lika väl göra den konstruktiv.

2011-10-04 22:42:14
http://kaleido.blogg.se/
KonstgreppsKarin

Nu har jag hängt med i den här "debatten" från början, men långt innan hade jag reagerat över fenomenet med att uppmana till spammning på andras bloggar. Jag tycker det är pinsamt när bloggare själv kommenterar min blogg, helt orelaterat till det aktuella inlägget, med enbart en uppmaning om att besöka deras blogg. Det har liksom varit den yttersta "dåliga etiketten" inom bloggvärlden. Men detta tycker jag ändå toppas av att be sina läsare, i utbyte mot att de får vara med och tävla om nån grej, göra den här pinsamma spamningen åt en.Jag ser detta främst som en kritik mot fenomenet, men givetvis också mot de som utövar det, dvs du.Jag har också uppmärksammat att kommentarer av samma slag som min konsekvent raderas av dig, så det blir spännande att se om jag blir publicerad.Hälsningar,

Karin

2011-10-04 23:05:57
http://www.karinskonstgrepp.se
Anonym

Jag tycker att du är väldigt generös som lottar ut det. Men jag som varken har blogg eller bilddagboken har lite svårt att länka om tävlingar. :(Hade varit bra om du kunde komma på något kreativt att göra istället. :))TOPPENBLOGG IALLAFALL HAR DU !

2011-10-05 15:53:09

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

RSS 2.0