Jag älskar er!

Vet ni hur glada ni gör mig? jag älskar er alla som kommenterat i inlägget "angående mina tävlingar". Har varit sjukt ledsen och nertryckt heeela dagen angående de påhoppet man fick, och de elaka som skrivits..
Tills jag kom hem från jobbet och såg alla söta, stöttande kommentarer. LOVE YOU!

Nu känns allt lite bättre, tack!

Och jag har bestämt mig för att absoluuuuut inte avsluta tävlingarna, inte ska väl ni få lida för att någon annan är lite sne? NEJ :) Fortsätt tävla!


Kommentarer
Milla :)

Du har dessutom en bra blogg oxå!! Inspiration på står nivå :D kollar in din blogg varje dag för inspiration :)

2011-10-02 22:06:17
http://epicme.bloggplatsen.se/
sara

Vad glad JAG blir!! jätte bra att du struntar i dom och fortsätter, men jag undrar bara vilka regler man ska följa de gamla elr de nya?

kram :D

2011-10-02 22:15:56
Jeanette

Vad bra! Det är ju inte ditt fel om några av de som tävlar använder det som spam. Jag tyckte att det var en rolig ide att faktiskt tipsa vänner och andra bloggerskor som man känner. Kul med lite annorlunda upplägg. Och om det inte passar - då behöver de inte tävla heller. Vissa glömmer tydligen att du gör oss en tjänst som ordnar tävlingar och det är något som man ska vara tacksam för.Idioter finns överallt, så försök att ignorera de som skriver korkade kommentarer (förstår att det inte är så lätt, men förmodligen mår de väldigt dåligt själva när de måste skriva nedlåtande saker till en person som verkar vara en sjukt gullig tjej).Jag älskar din blogg och tycker att du verkar vara världens sötaste. Och till er puckon som skriver nedlåtande kommentarer - rannsaka er själva. Ni mår inte bättre av att klanka ner på alla och gör er inte till lyckligare människor, det visar dessutom bara hur bittra och olyckliga ni är. Skäms!

Jenna

Jag tror det är viktigt att både du och alla som läser din blogg förstår att INGEN har bett dig sluta ordna tävlingar - de flesta smink- och skönhetsbloggar ordnar tävlingar nu som då och det är absolut inget fel i det.Det som många blivit irriterade över (däribland jag) är att dina tävlingsregler har inneburit VÄLDIGT mycket spammande, var och varannan dag får jag ta bort kommentarer i min blogg som enbart hänvisar till dina tävlingar.

Jag vill bestämma över vilken typ av reklam som förekommer i min egen blogg och jag hoppas du förstår VÅR frustration och ändrar tävlingsreglerna framöver.Jag tycker dock INTE det är OK om folk kommer med personliga påhopp och skriver elaka saker för det här har inget med dig som privatperson att göra - jag tycker du är en skitduktig tjej, men din blogg får väldigt dåliga vibbar av andra bloggare som har blivit tvungna att stå ut med spammandet.Fortsätt med att ordna tävlingar - det är som sagt ingen som bett dig sluta med dem - men jag hoppas som sagt att du ändrar reglerna, för allas skull.2011-10-02 22:38:44
http://lifeofladyj.blogg.se/
Emblem

Nu gjorde du också mig glad! :D

2011-10-02 22:42:16
http://emblems.blogg.se/
Tuss

Bra! Alla bloggare får någon gång en taskig kommentar, det är udda hur folk kan tycka det är rätt att trycka ner folk de inte ens känner! Om de försöker dra ner dig så betyder det att du redan är ovanför dem... ;) och om de snackar skit bakom din rygg så är de redan i ett bra läge att kiss your ass ;D

2011-10-02 23:33:41
Julia

Vad bra att du fokuserar dig på det som är bra!! :) När jag ramlade in på fin blogg första gången fastnade jag. Jag besöker din sida flera ggr dagligen och blir lika imponerad varje gång av dina otroliga sminkningar :) Du är så fantastiskt duktig!!!

2011-10-02 23:42:23
http://spjulia.blogg.se/
Cicci

klart vi stöttar ! vi älskar dig och din blogg ! :)

2011-10-03 00:07:32
http://ciccidahlgren.blogg.se/
camilla

You go girl :) låt bara inte de som har gjort detta påhopp vara med och tävla! Då kanske de ångrar sig för du har ju som sagt bra tävlingar och bloggen över huvudtaget är suverän :)

2011-10-03 09:24:16
http://gargnesarn.blogg.se/
Madde

Du Helen, skit i de elaka kommentarerna! Det finns alltid folk som ska trycka ner andra, det får dem att må bra och dig att må dåligt och då har de lyckats. Så låt dem inte göra det utan keep up the good job! Gillar din blogg skarpt med eller utan tävlingar.

Wilma

Stå på dej, dom andra är bara avundsjuka :) för du är så jäkla awesome! <3

2011-10-03 11:55:14
http://wilmabrantholm.blogg.se/
Camilla

Jag undrar också om man måste tävla om. Eller funkar dom gamla kommentarerna?U GO GIRL! :D

2011-10-03 16:19:40
http://cammycupcake.devote.se
Sofia

Woho! Fast har ju dock redan beställt ett startpaket hos tikei.se men keep on going!

2011-10-03 17:28:05
http://erixonsofia.blogg.se/
Jennie

Och vi älskar den bästa sminkbloggerskan - DIG! :)

2011-10-03 19:39:49
Johanna

Plus att du är skitsnygg.

2011-10-04 12:59:24
Sofia

Fantastisk blogg måste jag bara säga =D Har följt den ett tag nu sedan den dök upp på blogg.se:s startsida. Tycker man får en massa inspiration på hur man kan sminka sig. Undrar dock hur du får ögonskuggan så stark? Den enda färgen som verkligen syns för mig är svart. De andra blir ganska svaga, vilket är rätt trist.

Är jätte dålig på att måla vingar på ögonen, men skall väl testa din enkla variant som du hade. Som jag kanske inte finner så enkel haha ^^

Ha de super!

Mvh

Sofia

2011-10-04 17:04:58
http://ondkesoboll.blogg.se/
elina

Finns ALLTID folk som ska klaga, ta inte åt dig! :)

2011-10-05 22:46:36
http://sscarecrow.blogg.se/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

RSS 2.0