Så här gör du flätan..

Fått en del frågor där ni undrar hur jag gjort denna flätan från inlägget "dagens makeup - styledriven" 

I videon här under kan ni se hur man gör själva flätan, men innan man kommer till den så tvinnar du håret i luggen längs med hela sidan från benan och ned bakom örat. Fäst med hårnål och börja med flätan där.

(Tvinna = snurra håret slinga för slinga runtom varandra och plocka upp mer och mer vart eftersom du kommer neråt) 

 


Kommentarer
Ninni

Tack snälla för bra instruktion, ska testa imorgon!

2011-10-03 20:03:47
http://colourbyninni.blogspot.com
Blopparna-Emmy

haha vad kul :) Pratade med en tjej om fiskbensfläta idag efter som att dem är så himla snygga men ingen av oss viste hur man gjorde.. Nu ska jag lära mig, tack :) Ger din blogg toppen betyg, du är så duktig och kommer med så bra inspiration.

2011-10-03 20:17:16
http://blopparna.blogg.se/
sanna

hej

kan du tipsa om foundation och solpuder

???

skriva om vilka som är bra osv

2011-10-03 20:28:23
Nicky

Wow så snyggt!!! Jag älskar din blogg, du är så himla DUKTIG! :) XO

Anonym

Hej!

Det här har inget med inlägget här att göra... =)Jag bara undrar i vilken ordning du brukar applicera foundation och ögonskugga? Det känns ju mest naturligt att först lägga foundation/concealer och sen ögonskugga, men jag har upptäckt att risken är att man "spiller" färg från ögonskuggan ner på underlaget, och att man då får göra om en del av det.Tips på hur man får ögonskuggan att inte "yra" ner där man inte vill ha den?

2011-10-03 22:19:58
Jessie

Hej Helen!! Nu ligger inlägget uppe! Önskar dig en kanon bra dag!!

=D

2011-10-04 07:50:55
http://vardaxlyx.devote.se
sara

Har läst din blogg ett tag nu, är den första jag går in på varje dag. Inspirerande sminkningar, bra tips och flitig uppdatering! Så tummen upp för det! Sedan detta om dina tävlingar, kan ändå förstå att de personer bakom bloggar som råkar ut för "spam" av detta slag blir irriterade. Man förstår ju att det inte är din mening och kritiken av tävlingarna har ju inte heller med dig som person att göra. Om jag var du skulle jag ändra om reglerna just på den punkten, så har ingen anledning att vara missnöjd över det! Du fick ju även massor av bra kritik i inlägget, så folk är uppenbarligen inte irriterade på dig som person.

2011-10-04 08:14:22
http://sciio.blogg.se/
sara

aha, det kanske var borttaget så jag missade det. Är förstås tråkigt när det sjunker till den nivån. Men nu ska jag släppa det! :) Ha det super!

2011-10-04 09:38:29
http://sciio.blogg.se/
Sara

Hejsan.

Är en ny läsare (sen kanske en vecka tillbaka?) och gillar dina dagliga uppdateringar med tips & trix och annat smått & gott. Du gör grymt snygga sminkningar som passar dig sjukt bra! En liten önskan, om det går för sig ;-) , är att få lite råd och tips på t.ex. färg på ögonskuggor som passar till olika ögonfärger till vardags/fest and you name it. Behöver inte vara så extremt men du är så duktig på det du gör och skriver om. Skulle bli väldigt glad om du hade med lite sådant :-) Tycker att personer med blåa ögon kommer undan med så mycket, ni passar i allt! :-)Och jag bara älskar flätan!

Take care.

2011-10-04 22:30:04
http://sabefa.blogg.se/
Lovisa

Gjorde alltid sånna på mig själv förr när jag hade längre hår, saknar det :(


Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

RSS 2.0